Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, April 28, 2015

Blood

Korea lagi..
Kali ini kita layan drama korea bertemakan vampire tapi x de hisap ataupun minum darah.. Sebenarnya x brape minat hero citer ini Ahn Jae-hyun / Park Ji-Sang, sebab muka dia jambu giler pastu cam pompuan ngn bibir merah giler.. hehehe... Tapi disebabkan jalan citer dia berkisarkan vampire, gagahkan lah juga tengok.. Pergh... memang best dan menarik.. Tambahan pula ada heroin Ku Hye-sun / Yoo Ri Ta yang pernah berlakon dalam citer Boys Over Flower.. Macam tgk kesinambungan Boys Over Flower lak.. Yellah ending cite tu kan minah nie tgh praktikal doktor..
Citer Blood nie mengisahkan tentang Park Ji-Sang yang dilahirkan sebagai Infected. Macam mana dia survived tanpa minum darah dan menjadi doktor bedah yang berjaya.. Serta berjumpa dengan musuh yang membunuh kedua ibu dan ayah dia.. Pastu jumpa cinta hati yg comey dan ego.. Watak yang dibawakan oleh Ahn Jae hyun memang menjadi.. Vampire yang ditunjukkan pun xde berlebihan.. xde adegan hisap darah yg keterlaluan.. cuma vampire tu di paparkan banyak pada kekuatan tenaga.. Best.. memang best

"Blood-Poster" by Source. Licensed under Fair use via Wikipedia - http://en.wikipedia.org/wiki/File:Blood-Poster.jpg#/media/File:Blood-Poster.jpg

Sinopsis:
Park Ji-sang is a doctor specializing in hepato-pancreato-biliary surgery in the best cancer research hospital in the country. He is also a vampire. Despite seeming cold and unfeeling, Ji-sang masks his soft heart and inner pain and yearns for closeness with people. He believes very strongly in the sanctity of human life, and suppresses his thirst for blood to treat terminally ill patients and save lives.

Among his colleagues is Yoo Ri-ta, a hotshot physician who entered medical school at the age of 17 and is also the niece of the chaebol group chairman who owns the hospital. Ri-ta is highly capable but snooty and prideful, yet Ji-sang finds himself falling for her. He also gets drawn into a conflict between good and evil as he encounters Lee Jae-wook, a two-faced hospital chief who gains everyone's trust with his gentle demeanor, but inwardly harbors a dangerous ambition for power and a talent for cruelty
.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI