Friday, April 26, 2013

Buah Hati Pengarang Jantungku...

Biarlah gambar berbicara....

kakak amani tdo sambil peluk adik imani


bila ayah dokong adik imani, kakak amani pun kena dokong sama...

KFC Korean Style

Warghhhhh................

              Sekarang semuanya pasal K-Pop... Sampai KFC pun keluarkan ayam ala K-Pop... Kalau tengok gambar yg diowang buh dalam laman web KFC ngn kat iklan memang nampak sangat menarik.. Review yang diberikan oleh pelanggan pun sumenye cam suka n cam sangat2 best...


            Disebabkan itu aku pun suh r en.hubby beli.. Meh kita try sendiri best ke x.. hahaha...

            Ok.. realitinya x seindah iklan.. boleh x aku cakap camtuh.. Ke lain restoran KFC lain cara serve ayamnya.. My hubby beli ayam KFC tuh kat Bidor.. Sungguh mengecewakan dari segi persembahan.. Aku ingatkan dia salut ayam tuh ngn sos korean tuh.. Rupa2nya dia goreng ayam yang disalut ngn rempah ratus pastu dia simbah sos korean tuh kat atas ayam tu pun bukannya keseluruhan ayam tuh dia buh sikit jer.. huhuhu.. sangat x puas hati.. Namun Raser nye sangat mengancam.. Raser sos dia memang sedap.. pedas dan manis serentak.. pastuh ada bijan lak.. memang best r.. Aku rasa kalo dia salutkan sepenuhnya ayam tuh ngn sos korean yg mengancam tuh mesti lg sedap.. xpun bg sos tuh dlm bekas lain.. pergh mmg best sgt...

           Hidangan sampingan dia salad kentang ngn jagung, pastu wedges dan air gas.. kira oklah.. Bawah nie gambarnya ye kengkawan...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI