Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Wednesday, August 29, 2012

Pregnant lagi

Alhamdulillah...

Kasih dah pun disahkan pregnent 3 bulan.. InsyaAllah kalau ini rezeki yang telah Allah janjikan buat kami, maka pada 11 March 2013 keluarga kasih akan bertambah sorang lagi..

Pengalaman kali nie memang sangat-sangat berbeza dengan yang sulung... Meragam gak badan nie.. sampai kena admit Hospital 3 hari 2 malam.. Alhamdulillah sekarang dah makin ok.. Walaupun badan agak lemah2 tapi kelmarin bila gi scan untuk dapatkan due date seronok rasernye sebab janin dah ade bentuk... yang sulung aritu doktor xde bg explaination detail kali nie detail.. dia siap tunjuk perubahan bentuk janin tu.. dah ade tulang belakang, kepala kaki ngn tangan dah nak terbentuk.. aktif lak tu... Semoga semuanya selamat.. InsyaAllah...

Memerlukan Buku-buku Terpakai untuk Disumbangkan Kepada Rumah Anak-anak Yatim, Teluk Intan

Assalamualaikum... Selamat pagi semua..

Lama dah x update blog... Kali nie nak minta pertolongan kawan-kawan blog untuk menyumbangkan buku-buku terpakai, tidak kira novel, majalah ilmiah, majalah ringan, kamus, buku-buku rujukan sekolah rendah & menengah atau apa-apa sahaja bahan bacaan. Buku-buku ini akan diberikan ke rumah Anak-anak Yatim & Miskin Al-Barakah, Teluk Intan Perak.

Sekiranya ada yang ingin menyumbang bolehlah tinggalkan komen kat bawah ini ataupun email saya kat coklat.funky@gmail.com

Semoga pertolongan dan pemberian kawan-kawan akan memberi sinar baru kepada anak-anak ini.

TANGAN YANG MEMEBERI ITU LEBIH BAIK DARI TANGAN YANG MENERIMA.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI